Ogłoszenie

STAN SZOPIEJ SKARBONKI NA DZIEŃ 07.11.2010: 60 PLN

Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092

[Kontynuuj]

WAŻNE!! NOWE ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA
--------------------------------------------------------------------

Przekaż dotację na rzecz utrzymania strony

Lub wspomóż stronę klikając w poniższe przyciski

Diego aka Bigos

Kupiłeś szopa? Pochwal się nam!

Re: Diego aka Bigos

Postprzez Milli » 14 mar 2011, o 18:42

JEST PIĘKNY!!! super zdjęcia. Muszę nawet przyznać, że kitę ma jak moja Tosia :D Tosiulek też zaczęła gubić futro, wygląda śmiesznie. Taka trochę wyliniała.. :lol: za to Nuka tak miała w tamtym roku. W tym ma piękne gęste futro.
Milli
Moderator
Moderator

Postprzez VeronA » 24 mar 2011, o 15:29

Jednak mnie to nie ominęło, zaczął gubić sierść i jak ją wydrapuje to jest dosłownie wszędzie!
Mam nadzieję, że do czasu swoich urodzin (8 kwietnia) będzie jakoś wyglądał, bo impreza się szykuje :D
Będą goście, ognisko albo inny grill, przekąski i... TORT! I to nie byle jaki, bo ze zdjęciem Diega ;)
VeronA
Początkujący
Początkujący

Postprzez VeronA » 9 kwi 2011, o 13:40

Diego miał wczoraj swoje 1 urodziny :D
Załączniki
6.png
VeronA
Początkujący
Początkujący

Postprzez pianka76 » 10 kwi 2011, o 19:27

piękny tort,nawet wizerunek Diego widzę. Super zdjęcie. Wszystkiego najlepszego Diego.Gabi też kończy roczek :) tylko nie znam jej dokładnej daty narodzin :(
pianka76
Szopi Sponsor
Szopi Sponsor

Postprzez Milli » 10 kwi 2011, o 20:12

Piękny tort... :D Nasza Tosia też miała roczek ale takich hucznych nie wyprawialiśmy...rany ja mam jeszcze 3 duże psy, fretkę, i Nuka następna w kolejce za miesiąc. Owszem były smakołyki, dostała nową przytulankę, którą zaraz rozbroiły obie :lol: ciasto także ale raczej kameralnie w swoim gronie bez tortu i świeczek. Ale Wasz tort jest śliczny. Ja zwierzętom nie wyprawiam takich imprez (zbankrutowałabym), owszem jakoś uczcić lubię w końcu to kolejny roczek ;) Nie mogę się nadziwić jaki ten Twój szopuś jest spokojny.
Milli
Moderator
Moderator

Postprzez VeronA » 11 kwi 2011, o 11:12

Dziękujemy za życzenia :)
Pianko, ja też dokładnie nie wiem, gdzieś między 5-10 się urodził o ile dobrze pamiętam, ale ustaliłam sobie, że 8, bo lubię tą liczbę :D

Mili, ja miałam akurat wolne 100zł, bo już się bratu wypłaciłam za netbooka do którego mi się dołożył żebym szybciej go miała, starczyło na tort i zamówienie foto-opłatka, jakieś ciasta z proszku które sama robiłam. Chłopak zainwestował ze swoich w alkohol + do tego wszystkiego zrobiliśmy przekąski które były w lodowce.
I Diego wcale nie był taki spokojny :D
Biegał, wspinał się wszędzie, spróbował tortu, pozaczepiał gości, 2 osoby za nim ganiały z aparatami, niestety z mojego się zdjęcia skasowały, więc mam tylko część zdjęć które robiła kuzynka aparatem kolegi :(
VeronA
Początkujący
Początkujący

Poprzednia strona

Powrót do Pochwal się