II Forumowy konkurs szopowy

Regulamin forum.

II Forumowy konkurs szopowy

Postprzez marcin3450 » 1 paź 2009, o 10:47

Ogłaszam II Forumowy Konkurs Szopowy

Nagroda -Wiosenny Szop Pracz do odbioru wiosną.

Konkurs ma na celu rozpropagowanie informacji dotyczących hodowania szopów w domu ich wychowania,karmienia,szczepienia,chorób i innych informacji związanych z szopami.

Osoby chcące posiadać szopa gdyż go nie mają będą miały okazje wykazać sie poszukać głębiej przy czym lepiej przygotują sie na jego posiadanie(sądze ze jest dosyć dużo czasu) zaś osoby które już posiadają szopa/y będą mogły sie podzielić swoją wiedzą,spostrzeżeniami dla innych którzy chcą takiego pupila posiadać.

Osoby zamieszczające najwięcej wartośćiowych informacji dotyczących szopów wiadomo bedą miały największe szanse na wygranie szopka.
Posty zawierające informacje już wcześniej zamieszczone przez inne osoby będą usuwane i nie uwzględniane w rankingu.

W konkursie mogą brać udział osoby które zamierzają lub chcą posiadać szopa lecz z róznych względów nie mogą sobie na niego pozwolić.
Moderatorzy,Administratorzy,Korektorzy oraz Kokos27 są jedynie sędziami oceniającymi wartościowość zamieszczonych postów.

Wiadomo szopka pod żadnym warunkiem nie wolno porzucić , źle go traktować, oddać lub odsprzedać do sklepów zoologicznych, schronisk dla zwierząt lub laboratoriów badawczych,szopek nie może być przedmiotem sprzedarzy czy inną formą zarobkowania środków.
Przekazujący szopka zastrzega sobie prawo kontroli warunków bytowych i stanu zdrowia przekazanego zwierzęcia w dowolnym czasie od dnia podpisania umowy w miejscu zamieszkania opiekuna szopka.(wiadomo w okresie aklimatyzacji i dorastania szopka).
Więcej szczegółowych informacji co do formy przekazania szopka na PW

Udział w konkursie biorą
Alex
VeronA
Iza i Kamil
- zrezygnowali w udziału w konkursie
czekamy na nastepnych :D
Ostatnio edytowano 22 lis 2009, o 13:28 przez marcin3450, łącznie edytowano 1 raz
Wujek Szopek
marcin3450
Hodowca
Hodowca

Blog: Wyświetl Bloga (0)
szop: Maciek Kali Misia Helga,Zuzia,Fiona
gadu: 12783208

Re: II Forumowy konkurs szopowy

Postprzez alex » 25 paź 2009, o 11:39

Jestem chętny do wzięcia udziału w konkursie.
Trochę już o szopkach przeczytałem trochę napisałem(jak narazie karmienie w dzieciństwie) i jeszcze trochę napiszę na ich temat. Mam nadzieje, że szopka dostanie osoba która na to zasłuży :)
alex
Początkujący
Początkujący

szop: w planach :)
gadu: 6335723

Postprzez marcin3450 » 25 paź 2009, o 13:38

no na malucha trzeba zasłużyć :D
uzupełnij miejscowosc w profilu
Wujek Szopek
marcin3450
Hodowca
Hodowca

Postprzez VeronA » 30 paź 2009, o 19:25

Również jestem w trakcie pisania. Można powiedzieć że już jest skończone, ale poszperam jeszcze w necie może coś znajdę.
VeronA
Początkujący
Początkujący

szop: Diego aka Bigos
gadu: 1284988

Postprzez jmwn » 26 sty 2010, o 21:31

Witam, kiedy jest rozstrzygnięcie konkursu i do kiedy osoby są oceniane ?
Pytam bo nie wiem czy są jeszcze jakiekolwiek szanse ze względu na to że to mój pierwszy post.
jmwn
Świeżak
Świeżak

gadu: 930403

Postprzez marcin3450 » 27 sty 2010, o 14:03

jmwn napisał(a):Witam, kiedy jest rozstrzygnięcie konkursu i do kiedy osoby są oceniane ?
Pytam bo nie wiem czy są jeszcze jakiekolwiek szanse ze względu na to że to mój pierwszy post.

szanse masz duże gdyz jak widzisz post nad Tobą ludzie maja chęci duze jednak ich zapał po chwili opada i narazie jesteś na równi z innymi wiec wszystko sie może zdarzyc.
Wujek Szopek
marcin3450
Hodowca
Hodowca

Postprzez Iza_i_Kamil » 27 sty 2010, o 15:25

Niestety, w tym roku nie będzie szopa :( Tak więc odpadamy z konkursu, żeby nie zabierać innym miejsca. Mamy nadzieję że za rok, gdy znów będziemy mogli o szopie pomyśleć, trafi się podobny konkurs.

Powód jest banalnie często zdarzający się ludziom, którzy lubią zwierzaki. Otóż pewien głuchy kot potrzebował domu od zaraz... No i tyle. Nasza psica to jakoś zniosła, choć nigdy nie pałała miłością do kotów, wręcz odwrotnie ;) W związku z tym powiększona rodzina musi okrzepnąć w nowym kształcie, zanim wprowadzi się do niej kolejne zwierzątko.

Pozdrawiamy rodziców szopów i mamy nadzieję dołączyć jednak do Waszego grona, choć może nie tak prędko, jak planowaliśmy. Z forum w każdym razie nie odchodzimy :)
Iza_i_Kamil
Świeżak
Świeżak

szop: Chcemy.
gadu: 1194021

Postprzez Yonderbrack » 8 lut 2010, o 20:03

ja od wczoraj zacząłem tworzyć swój artykuł:) idzie wartko:) a i trafiłem na fajny pomysł:)
Yonderbrack
Początkujący
Początkujący

szop: będzie Dżordż!!!
gadu: 12275242

Postprzez marcin3450 » 18 lut 2010, o 15:48

Do końca lutego czekamy na artykuły zwiazane z szopami które maja brac udział w konkursie-mam nadzieje że będą przynajmniej dwie osoby wtedy rywalizacja o szopka bedzie mogła sie przedłużyć do połowy maja.
W innym przypadku szopek trafi do Xebyte a jego FAQ zostanie uznany jako wkład w konkursie.
Jest wystarczajaco przygotowany pod wzgledem merytorycznym jak i praktycznym na przyjecie malucha a jednocześnie narazie go nie ma.
Wujek Szopek
marcin3450
Hodowca
Hodowca

Postprzez pianka76 » 19 lut 2010, o 06:02

przyznam że za późno znalazłam się na forum, dlatego nie startowałam w konkursie.O życiu,wychowaniu ,karmieniu wiem tylko z tego forum,obejrzałam nawet kilka filmików o szopkach.Trudno- cieszę się że jest chociaż jedna osoba która otrzyma szopika. Trzymam kciuki pozdrawiam
pianka76
Obeznany
Obeznany

szop: Gabi
gadu: 0

Następna strona

Powrót do Regulamin