Ogłoszenie

STAN SZOPIEJ SKARBONKI NA DZIEŃ 07.11.2010: 60 PLN

Numer konta: 74 1020 1664 0000 3302 0172 5092

[Kontynuuj]

WAŻNE!! NOWE ROZPORZĄDZENIE MINISTRA ŚRODOWISKA
--------------------------------------------------------------------

Przekaż dotację na rzecz utrzymania strony

Lub wspomóż stronę klikając w poniższe przyciski

Szczepienia

Wszystko co związane z zdrowiem szopów.

Re: Szczepienia

Postprzez kasia » 5 mar 2011, o 18:32

Będzie dobrze Milli ;) Sama wiesz, że smarkate potrafią być kochane i niejednokrotnie nas zaskakują.Wandzia też wypełniała cały transporterek ale mimo to trochę się kotłowala i rozśmieszała mnie swoimi pozycjami. A, Wandalek waży ok 9 kg. Trudno zważyć takie ruchliwe stworzonko.
Razem z Wandzią jechała też Lusia do veta (kotka ma zapalenie dziaseł) oczywiście w drugim transporterze. Jak wróciłyśmy do domu Wanda postanowiła przygarnąć sobie też Lusi transporterek i okupowała go przez jakieś pół godz, wchodziła i wychodziła. Chyba jej się podobało.
kasia
Początkujący
Początkujący

Postprzez Iwona » 8 mar 2011, o 21:09

Milli my Tosię zawsze woziliśmy na kolanach w aucie, ale do weta mieliśmy blisko-jakieś 15 minut drogi, bo w transporterze sama wiesz jak ona się zachowuje ;) na kolanach wierciła się, bo wszystko ją ciekawiło, ale było o niebo lepiej niż w transporterze, no chyba że jechała razem z Rysiem-wtedy była nim zajęta i było w miarę ok.
Iwona
Obeznany
Obeznany

Postprzez Milli » 9 mar 2011, o 08:29

..cześć Iwonko, fajnie ze się odezwałaś :) :D Dziś Tosik już nie jest taki potulny jak kiedyś :twisted: wczoraj pachniałam jej perfumami i dlatego, że nie czuła mojego naturalnego zapachu to smarkuś mnie dziabnął. Nie mocno ale chodzi o to, że sobie pozwoliła. A w nocy dziś rzucała się na Nukę, także jeśli chodzi o szczepienia to milusińskie będą musiały przeżyć w transporterze ( ale to spora klatka, nie mały transporter) Może będzie ok.
Milli
Moderator
Moderator

Postprzez Iwona » 10 mar 2011, o 17:40

to trzymam kciuki :D a wrzuć jakieś zdjęcia dziewczyn w wolnej chwili, jestem ciekawa jak Tosiula teraz wygląda ;)
Iwona
Obeznany
Obeznany

Postprzez Milli » 10 mar 2011, o 19:23

ok, postaram się tylko teraz to będzie trudne, bo ostatnio Tosiulek ząbków coraz częściej używa :twisted: :roll:
Milli
Moderator
Moderator

Postprzez Iwona » 11 mar 2011, o 11:53

czyżby próba sił? ;) oglądałam ostatnio filmiki z małą Tosią-jaka ona była rozkoszna :D aż się rozczuliłam.
Iwona
Obeznany
Obeznany

Poprzednia strona

Powrót do Zdrowie