Hej. Nie było mnie tu już kilka ładnych miesięcy i jestem po prostu załamana tym co tu widzę- to teraz zamiast postów, które mają być dobrymi radami dla szopich rodziców to muszą być one poprawnie napisane? Kiedyś to forum funkcjonowało bez 'korektora' i miało się bardzo dobrze-i przede wszystkich przyjaźnie. Żart Prudence i Digital był jak najbardziej na miejscu- Milli jak chcesz poprawiać po kimś błędy to proponuję nauczać w podstawówce bo to jest po prostu śmieszne:/ Jestem użytkowniczką nie tylko tego forum i oczywiście, moderator może mój post przenieść do innego tematu, bo mogłam jakiś powielić, ale nie poprawiać posty! Milli każdy człowiek ma prawo do wolności słowa, może pisać i mówić co mu się podoba, jeśli ma ochotę robić błędy- ma do tego pełne prawo. Niestety Ty łamiesz to prawo poprawiając czyjeś wypowiedzi, ingerujesz w ich prywatność, zmieniasz wypowiedź. Dlatego najpierw sama przestrzeż siebie przed' takową praktyką'. Czy zapytałaś czy możesz poprawiać czyjś post? Albo czy wszyscy użytkownicy wyrazili na to zgodę? Nie- to dlaczego jeszcze upominasz ludzi żeby pisali poprawnie bo już nie nadążasz ich poprawiać - to tego nie rób, bo nie tego nie chcemy. Forum było na jak najwyższym poziomie i może być dalej bez jakiegoś dziecinnego poprawiania błędów. Podejrzewam, że jeśli poprawisz nowego użytkownika i poczuje się przez Ciebie, że jest gorszy bo nie umie 'poprawnie' pisać więcej tu nie napisze i nasze forum nie będzie się rozwijało. Również mogę przeprosić za bezpośredniość , ale nim znów będziesz kogoś poprawiać to dla użytkowników zrób opcję w ustawieniach 'poprawiaj moje posty pod względem interpunkcyjnym, ortograficznym...' jeśli ktoś to zaznaczy masz dopiero prawo ingerować w treść jego postu i problemu nie będzie. Lepiej opisz dzień z życia szopa - podwyższy to prestiż forum bo będzie treściwa informacja jak się zachowuje szop, a każdy wybierze forum gdzie jest miła atmosfera, dużo informacji i porad, a nie to gdzie jest dużo przecinków i kropek, gdzie będzie się bał napisać , bo może zostać upomniany za popełnione błędy. Pozdrawiam wszystkich starych posiadaczy szopów

I tych nowych , których jeszcze dobrze nie znam:)