też mnie bolał rozmiar obrazka...a teraz dorwałem się do władzy miejscowość masz w profilu...wyjaśnij proszę co masz na myśli... to powiedz co ma być dodane
aha też prawda...ja się zastanawiałem nad tym żeby dodać opcję "zajęcie" (nie koniecznie tak ma się to nazywać) tam można by wpisać czym się aktualnie zajmujemy... _________ jest 25
Hmmm boje się że niewiele osób by wypełniło takie pole. Ale pomyślałem, że fajnie by było gdyby na forum była opcja zaznaczenia, że się szopa ma, nie ma lub będzie miało. Dało by to w przyszłości lepsze pojęcie wypowiedzi forumowiczów.
Volves napisał(a):tak sumie to wydaje mi się że wiadomo kto ma szopka choćby z "pochwal się"
Teraz może tak, ale jak będzie więcej osób, to się zaczniesz gubić (już się gubisz, który czyj ) Poza tym raczej chodziło mi o osoby "z zewnątrz" przeglądające forum tylko, żeby znaleźć jakąś informację...
nazwa pola to co na niebiesko, sami wpisujemy to czerwone pewna osoba z naszego forum w imieniu wpisze po prostu przewodnika stada w razie braku wpisze się brak a w razie planów wpisze się w planach i będzie git